Τρόποι Πληρωμής

Οι τρόποι πληρωμής που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για την αγορά προϊόντων από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι:

Αντικαταβολή

Στην περίπτωση που επιλέξετε ως τρόπο πληρωμής “Αντικαταβολή”, την ημέρα που θα σας φέρει η εταιρία ταχυμεταφορών (Courier) την παραγγελία σας, θα σας ζητήσει το συνολικό ποσό για να σας παραδώσει τα προϊόντα.

Πιστωτική Κάρτα / Χρεωστική Κάρτα

Η πληρωμή με πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα είναι ένας ασφαλής τρόπος πληρωμής.

Το anatypo.gr αναγνωρίζοντας τη σημασία της ασφάλειας των ηλεκτρονικών πληρωμών, συνεργάζετε με την Paypal και διαχειρίζεται με ασφάλεια στοιχεία συναλλαγών πληρωμών με κάρτες, σύμφωνα με το κανονιστικό πλαίσιο του προτύπου διαχείρισης ασφάλειας συναλλαγών με κάρτες.

Με αυτό τον τρόπο στο anatypo.gr, εξασφαλίζουμε ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο υποκλοπής των στοιχείων σας.

Επιλέγοντας πληρωμή με κάρτα, θα μεταφερθείτε στη σελίδα του Paypal όπου αφου επιλέξετε την μέθοδο πληρωμής με κάρτα θα συμπληρώσετε τα απαραίτητα πεδία και θα ολοκληρώσετε την πληρωμή της παραγγελίας σας.

Paypal

Ασφαλής και γρήγορος τρόπος πληρωμής. Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας και πραγματοποιήστε την πληρωμή είτε μέσω του διαθέσιμου υπολοίπου σας είτε μέσω της κάρτας σας. Το PayPal χρεώνει έξοδα για αυτούς που δεν έχουν λογαριασμό στο PayPal και θα χρησιμοποιήσουν την πιστωτική τους κάρτα.

Με την ολοκλήρωση της πληρωμής είναι απαραίτητο να πατήσετε το link “Return to anatypo.gr” για να επιστρέψετε στην ιστοσελίδα μας, διαφορετικά δεν θα ολοκληρωθεί η παραγγελία σας και δεν θα πάρετε αριθμό παραγγελίας.

Αφού ολοκληρώσετε την παραγγελία θα σας έρθουν δύο e-mail, ένα από το PayPal που θα σας πληροφορεί για την πληρωμή σας και αργότερα ένα e-mail από εμάς που θα σας πληροφορεί για την κατάσταση της παραγγελίας σας.

Κατάθεση χρημάτων σε τραπεζικό λογαριασμό

Eurobank

GR 5502603880000240200313491

Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για διευκρινίσεις πάνω σε οποιονδήποτε τρόπο πληρωμής.

Τηλ.: 2314 011687