ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΒΙΒΛΙΟΥ

ΕΙΣΑΙ συγγραφέας; Ποιητής; Παραμυθάς;

– Στείλε το κείμενό σου (σε μορφή Word)

– Ένα βιογραφικό

– και τα στοιχεία σου

ΕΜΕΙΣ

– Θα σελιδοποιήσουμε το κείμενό σου

– Θα το μελετήσουμε

– θα σου απαντήσουμε.

Στέλνοντας μια μοναδική, εξατομικευμένη προσφορά που θα περιλαμβάνει (όλα όσα χρειάζονται να ξέρεις για τη δημιουργία, την εκτύπωση και την προώθηση του βιβλίου σου). Και δίνοντάς σου επαρκές χρονικό περιθώριο για να απαντήσεις.

Δίνοντάς σου επαρκές χρονικό περιθώριο για να απαντήσεις.

Παράλληλα, θα κλείσουμε ένα ραντεβού για να έρθετε στον χώρο μας, να γνωριστούμε, να δείτε πώς δουλεύουμε, να ξεφυλλίσετε τα άλλα βιβλία μας και να δούμε μαζί δείγματα που θα μπορούσαν να μας οδηγήσουν στο άρτιο σχεδιαστικό αποτέλεσμα για το δικό σας βιβλίο. Τύποι χαρτιών, μεγέθη, πρωτότυπα σχήματα, όλα είναι εδώ· στο ατελιέ μας.

Ακόμα, θα απαντήσουμε σε κάθε ερώτηση σας και θα λύσουμε κάθε απορία που τυχόν θα δημιουργηθεί γύρω από την εκδοτική διαδικασία. Θέλουμε όλοι οι συγγραφείς να αποκτήσουν τη γνώση εκείνη και την εμπειρία που θα τους βοηθήσει να ανακαλύψουν τον ιδανικό τρόπο για να προχωρήσει το βιβλίο τους έως την έκδοση. Και ύστερα, γνωρίζοντας τι ακριβώς θέλουν, τι μπορούν και τι πρέπει να κάνουν, να αποφασίσουν συνετά και αβίαστα, πάντα σε συνεργασία με εμάς τον τρόπο με τον οποίο θα κάνουμε ιδανικά το όνειρό τους πραγματικότητα.